24.10.2012

TÄRKEIN ASIA IKINÄ

!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.sub.fi/onedirection/#e/507986292b1476.21777587 !!!!!!!!!!


tossa on ny toi linkki. se tosiaa vie subin sivulle jossa sä voit käydä tykkäämässä mun ja mun kaverin julian kuvasta, joka ilmotettii tonne bringmeto1D kisaa. siitä voi voittaa matkan nykii, one directionin madison square gardenin keikalle liput, ja pääsee tapaa poikii. se äänestys lähti tänää, ja toivon toivon niin paljon et te äänestätte meitä. lupaan satakertasesti järjestää tänne jonkun kivan kisan jos voitetaan, ja kommentoikaa tonne sit jos ootte äänestäny! tää meinais meille tosi paljo! :-) 

sitä äänestetään tosiaan tykkäämällä, tossa ton kuvan yläpuolella näkyy paljonko on ääniä ja siitä siis facen kautta tykkäämään! ei tartte julkasta seinällä(mut jos haluu nii mikäs siinä haha).

täs nyt behind the scenes kuvii osallistumisest!


siirrettii muutamii julisteit ton isolt seinält toho ja tadaa! mut kiitämme lämpimästi jos äänestätte, kommentoikaa nii voin kiittää ainaki maht. henkilökohtaisesti! pus :-)

- p

16 kommenttia:

  1. En tienny, että tykkäät 1D:stä, mutta kuitenkin niin MÄKIN :D

    VastaaPoista
  2. haha oon ollu fani jo vähä yöi puoltoistvuotta! :D sul o hyvä maku!

    VastaaPoista
  3. pyäh kokeiltii kuvata tohon mut saatiin aikaseks vaan kaks kuvaa joten no way :-D mut toi teiän on kiva!

    VastaaPoista
  4. Inhottavaa kerjäystä blogin kautta, koska hienompiakin ja laadukkaampiakin kansia löytyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. varmasti löytyy, kirjotan ny pikku romaanin tähän. puolet tällä top kutosen kuvista ovat tällä hetkellä weheart kopioita, ja mulle on tullu tänään lähes kymmenen kaveripyyntöä tän jutun takia. tyttö joka on ny t tokana, on lisänny yli viitisensataa kaveria facebookkinsa ja mainostaa kuvaansa sitä kautta. kyllä, mekin mainostamme. mm. jadelmiina.blogspot.com, eli jade mainostaa myös, laittoi meidän jälkeen ton postauksen, mutta hänkin on kopioinut kuvansa netistä.

      se on mun mielestä epäreilua käytöstä. oon ite ollu fani pitkään, ja me panostettiin tähän julian kaa tosi paljon. lyön vetoa että voittajakannen tekijä on mainostanut itseään joka puolella.

      sori et tuli tämmöne raamattu mut ymmärrän kyl sun poitin, mutta kisan ohjeessa luki että omaa kuvaa kannattaa mainostaa mm. sosiaalisen median kautta.

      - p

      Poista
  5. Ihana!!! andaitsette voiton!

    VastaaPoista
  6. kiitos molemmille tositosi paljon! <3

    VastaaPoista
  7. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  8. äänestin, toivottavasti voitatte :-)

    http://riikka-rememberme.blogspot.fi/

    VastaaPoista