16.11.2012

a man can fail many times, but he isn't a failure until he begins to blame somebody else



moikka! joo taas laiskana blogin kanssa. tänää aamul kuvasin noi kengät ja olin sillee "jes nyt on tarpeeks kuvii!" ja ku rupesin nyt muokkaa näit nii tajusin et oho no ei ollukkaa paljo :D

oon täs kahen viikon sisäl (ok kengät vanhemmat, ollu jo käytössäki aika paljo) ostanu muutamii uusii juttui.
kengät vans 30e(!!!!) ystävämyynnistä, lökärit stadium 30e, eilen ostetut juoksuhousut 75e ja niken urheilupaita 30e. + mustat urheilurintsikat joita en ny kuvannu mut hm 20e :)

ps. ollaan iinan kanssa suunniteltu tätä ulkoasun muokkaamista, eli jos joskus banneri lagaa tai reunassa on iha outoja juttuja, nii ne on vaa meijä testejä et älkää ihmetelkö :-)

- p

7 kommenttia:

  1. te teette varmaa tosta vielä postauksen mutta toi uus "reuna banneri" on ihana! niin omaperänen! (:

    VastaaPoista
  2. heei oon seuraillu teijän blogia jo pitkään, iha huippu! (:
    mutta mietin vaan että teillä on ollu paljon kaikkea skeittauksesta täällä niin aattelin kysäistä että mikä olis hyvä ja melko halpa lonkkari aloittelijalle? koska oon ite kiinnostunut mutta en viitsis ostaa jotain 200 e maksavaa jos ei sitte kiinnostakkaan. anteeks tällanen hirvee romaani mutta kiitti jo etukäteen! :)

    VastaaPoista
  3. osallistukaa tohon naked thrut-juttuun! (: http://tyyliametsastamassa.indiedays.com/2012/11/18/naked-truth/

    VastaaPoista
  4. kiitti eka ano! :) kiitti tosi paljo katariina, ja hmm mä suosittelisin ainaki ostaa eka tyylii stadiumist :D siel myydää iha hyvii, ja ehk halvimpii lonkkareit mitä tiiän (ja ne on siis jotai seittemästkympist ylöspäi). tai sit kannattaa ostaa oikeesti tyylii anttilast kahelkympil normi skeitti ja opetella sil :) lonkkaril on paljo helpompi rullaa nii sit ku on opetellu eka skeitil ja ostaa lonkkarin, sil menee tosi helposti! ja toka ano, iiiikk, no voisha sitä :D

    -p

    VastaaPoista