23.12.2012

so you want iphone five for x-mas? ho ho hold the fuck up

IMG_0516 iphone4
=( näytän vähä ym tos mut ei voi mitää IMG_0529 IMG_0558

yks päivä jouluun MITÄ IHMETTÄ? tänään pidin pitkän aamun ja surffailin kahvikuppi kädessä. en muuten oo ennen tykänny kahvista mutta nyt alkaa jo huomata et ku haistan vähänki kahvintuoksua nii tulee kauhee himo siihen! mentiin mummille syömään joulupuuro etuajassa kun se on huomenna lähdössä jenkkeihin, ja sit käytiin mun kummeilla vielä kahvittelemassa ().

 -p 

ps. mun tekis hirveesti mieli ruveta kirjottelemaan semmosia syvällisiä juttuja kuten grimacen natalie tai roosa life as we know:ista! ehkä joku päivä viel. (tuntuu vähä et se on semmone taito mitä ei opita vaa mihin kasvetaan jote kattoo ny osaisinko ees mitään!)

4 kommenttia:

  1. moi :)
    teil on ihana blogi ja kattelin näit vanhojaki postauksii ni voisitko pauliina tehä sellasen oma huone-postauksen ?
    ja mitä ihonhoito tuotteita tossa "22.10.2012 lé kollaasi" - postauksessa oli ? voitko kertoo vähä niist et mimmosii noi oli ja minkä hintasii ja mistä noita saa ? :)
    anona tuun koska en jaksa omii tunnuksii tehdä ja jos anoilen ni en tarvii tunnuksia :D (laiska)

    VastaaPoista
  2. oi tää sun blogi on tosi ihana ja kuvat on tosi kivoja!!

    http://vilhelmiina-mylife.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. kiva blogi, täs mun, käykää tsekkaa ja liittykää jos tykkäätte :-)

    http://miilenaah.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. ano: kiitos! ja joo suunnitteilla on! ollaan lupailtu semmosta jo aika pitkään mutta ikävä kyllä mun huone on edellee hieman rempan alla mut heti kun valmistuu nii ruvetaan semmosta väsäilemään :)
    ja siis toi sarja on yliopiston apteekista ostettu, la roche-posay nimeltään. (oisko joku ranskalainen siis :D) siihen kuuluu kasvovesi, kasvojen pesuun semmonen geelimäinen saippua ja aknerasva. toi on siis tarkotettu akneihon hoitoon ja noi kaikki makso yhteensä jotai vähän yli tai ali satasen (ei oikee muisti pelaa) en oikee tiiä ite tykkäänkö vai en, enkä oo oikee huomannu kauheesti muutoksia parempaan/huonompaan mun ihossa :D huh pitkä vastaus.

    viltsu: kiitos! meidän* ;-)

    milena: kiitos käydään kurkkaamassa :)

    VastaaPoista