9.2.2013

suosittelen lukemaan

p: tota mä en oikeen tiedä miten tän vois laittaa sanoiks. iinalla ei oo edelleen toimivaa konetta joten lupasin kirjottaa tän. me aijottaan tosiaan lopettaa koko blogi. tää juttu ei vaa enää toimi. ollaan postattu aivan liian vähän, ei saada lukijoita ja motivaatio on ihan maassa.

kaikilla bloggareilla tulee välillä semmosia hiljasia hetkiä, mutta meillä tää on jatkunu ihan liian pitkään enkä usko että tästä enää kauheesti noustais. molemmat on osasyyllisiä tän blogin hitaasee kuolemaan. oon pahoillani, varsinki kun osa lukijoista varmaan on ootellu sitä Q&A videota. me jätetään blogi tänne pölyttymään että näitä vanhoja postauksia voi selailla.

 kiitos kaikille ihanille lukijoille jotka on meitä seurannu ja tukenu, oote parhaita! iso kiitos että ootte jaksanu meitä seurailla <3

ps. henk. koht. saan jossain vaiheessa varmaan taas blogikärpäsen pureman (haha mikä oli) ja saatan tehdä uuden blogin, mutta en lähimaisemissa. varmaan linkkaan sen sitten tulevaisuudessa tänne jos alottelen.

pps.  oon tosiaan se joka meijä tumblria päivitteli aikaisemminki, ja haluun varmaan jatkaa tulevaisuudessakin nii se nyt ainaki tulee pysymään toiminnassa :)

pus ootte ihania :3

- pauliina ja iina

15 kommenttia: