9.10.2012

iphone 5


mul on siis viikon pääst synttärit ja pyysin tota iphone 5 synttärilahjaks, joten aattelin kysyy teilt et onks teil sonerast hyvii/huonoi kokemuksii? nimittäi saisin vaa halvemmal jos olis sellane 2 vuode sopimus. ja sit viel et kumpi väri on teist siistimpi? ku en osaa päättää :D

tää teksti meni nyt jotenki oudosti tähä mut ei voi mitää

-i

17 kommenttia:

  1. sonera kusetti ainakin meitä tossa kytkykaupassa! Mentiin ostaa iphone4s kahden vuoden kytkyllä hintaan 40e kuussa ja myyjä sano meille et kun vaihdan soneraan niin saan kaupan päälle lisää puheaikaa ja paremman netin. Pari viikkoa sitten tuli kotiin vihdoin eka lasku joka oli 80e ja kun tarkasteltii sopimusta niin sinne oli merkattu meidän maksettavaksi nuo kaupanpäällisedut! Ihan ragena soiteltiin sit soneralle ja saatiin onneks homma kuntoon, oltas muuten oltu yhteyksissä kuluttajaneuvontaan ja oisin kantanu sen puhelimen niille takas ja vaatinu rahat takasi!

    Muuten sonera ihan hyvä kunhan on tarkkana nuissa ku tekee sopimusta! me ei mitenkää voitu käsittää jotenkin väärin ku oltiin hakemassa kolmen poppoolla mulle sitä puhelinta. :D jäi vähä huono maku

    VastaaPoista
  2. Sonera on ihan yli kallis :D maksaa 20 e kuus ja kerran puhuin yhen 2 h kestävän puhelun siihen meni koko saldo :D loppuu aina 2 viikos saldo vaikken käyttäiskää puhelint paljoo :D mut joo en tiiä kai soneralt saa ihan hyviiki liittymii .. ja ota valkonen :)

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. ei oo kokemust sonerast, mut mul on sellane käsitys et se on törkeen kallis :p mut musta o kivempi koska kaikil o aina valkone ! ((:

    VastaaPoista
  5. soneran liittymällä toi tulee loppujen lopuks kalliimmaks etenkin jos käytät kännykkää paljon. valkonen näyttää kalliimmalta, mä ottaisin sen... vaik toisaalta musta ei olis niin massa D:

    VastaaPoista
  6. valkone ja sonera tulee loppuje lopuks kalliimmaks koska kokemusta on....

    VastaaPoista
  7. sonera on tosiaan ylikallis, me vaihdettii aikoinaa perheen kanssa dna'n.

    VastaaPoista
  8. Älä vittu osta tota vitosta! Osta 4s, tos vitoses ei oo mitää ideaa ;F

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. toi on ruma, 4 ja 4s on parempii, trust me kokemusta löytyy :) omistan 4s ja 5 ja ite tykkään enemmän siitä 4s

      Poista
  9. kyll toi sonera on oikeest iha hyvä, mull on kytky 4s ja siihe kuuluu 600min puhet ja sit 150 tekstarii ja maksaa sen 40e kuussa. tekstareit on kyll tosi vähä, mut kaikil on joko kik, whatsup tai viber nii ei niit ees kulu paljoo:) ja ota valkonen!

    VastaaPoista
  10. kyll mul on ainki sonera toiminu ja ei oo mtn ongelmaa:)valkonen on hienompi:D

    VastaaPoista
  11. 4S:ään saa ladattuu kans ton 5 ohjelmiston eli sit ne ei eroo muutaku ulkonäöltä. mut mun mielest 5 on paremmi muotoiltu nyt 4 näyttää halvalt ton vieres, koska 5 on paljon ohuempi ja näyttö isompi.

    VastaaPoista